20 Haziran 2013 Perşembe

Gönderdiğin tomalar falan var ya içine azıcık şampuan koy banyomuz tamamlansın

     Biri var başta...Konuşuyor da konuşuyor.Dinleyen olsa da konuşuyoor olmasa daa...Ha dinleyen yok mu var elbet.Bir kaç sürü koyun bir kaç koruyan köpek bir de çobanları işte.Nerede ot oraya göç.Sahi ne diyor bu adam?Bir de onun gözünden bakalım yanlışsam düzeltin lütfen.Din dediğimiz şey gözlerinin altına kadar kapanıp birine tapmak mı?Dışarıdaki erkek senin burnunu görse ne olacak sen burnunu neden kapatıyorsun? Hadi diyelim kapattın görüşündür saygı duymak zorundayız neden çocuklarını özgür bırakmıyorsun?Çıkıyorum sokağa bakıyorum parklara çocuklar kapalı daha 3-5 yaşındalar.Yahu elin insanı o çocuğu görse ne olur??? Evde kalacaksın sure dua ezberleyeceksin dışarı çıkmayacaksın diyorsun yahu din bu mu? Biz de Müslümanız çok şükür biz de kılıyoruz namazımızı orucumuzu da tutuyoruz da sendeki bu zorbalık niye?
       Ülkeyi satabilirim mi sandın adam? Emperyalizm mi uygulayacaktın? O çok güvendiğin Amerikaya mı atacaktın demirlerini? Ne oldu adam Amerika da sana karşı çıktı
       Camide dedin alkol içtiler.İmam yalanladı be adam.
        Halk uyuyor sandın değil mi? Halk uyandı Hulk oldu be adam.Gönderdiğin tomalar falan var ya içine azıcık şampuan koy banyomuz tamamlansın.
         Halk uyandı be adam.Halkı hipnoz edebilirim sandın ama göt kılların kaldı be adam
 YANLIŞSAM DÜZELTİN AMA BAŞTA BİRİ VAR KONUŞUYOR DA KONUŞUYOOR...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder